Ensimmäinen Automies Klubi Lapinjärvelle

Haluatko kuulla Automies Klubista ja tutustua muihin Automies-vapaaehtoisiin?

Tule ensimmäisen Automies Klubin avaukseen Lapinjärvelle ma 28.1. klo 17 alkaen. Ensimmäinen Klubi kokoontuu Kammari -nimisessä kerhotilassa osoitteessa Lapinjärventie 25, 07800 Lapinjärvi.

Tule tutustumaan Automies Klubiin ja automiehiin

Tule mukaan oletpa vasta aiheesta kiinnostunut tai jos olet jo ajanut Automies-vapaaehtoisena. Pääset kysymään Automies-toiminnasta ja jakamaan kokemuksiasi miesten kesken. Niin tämä Lapinjärvellä käynnistyvä Klubi on suunnattu miehille. Tapahtumakutsussa ja tekstissä myöhemmin jotain myös naisille.

Eikö naiset pääse mukaan?

Automies-vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua Lapinjärvelläkin niin naiset kuin miehet. Lapinjärven Automies-toiminnan yhteyshenkilö on Mikaela Fabritius. Yhteystiedot löydät täältä, Lapinjärvi – Perinne talkoot -kohdasta.

Koska noin puolet Suomen Automies-vapaaehtoisista on naisia, saattavat naisetkin haluta liittyä Automies Klubeihin. Jos olet nainen ja olet kiinnostunut Automies Klubiin liittymisestä, niin laita viestiä. Kysynnän mukaan voidaan suunnitella oman Klubin perustamista naisille tai naisten ja miesten yhteisenä klubina.

Lapinjärvellä miesten Automies Klubi käynnistetään kunnanjohtaja Tiina Heikan suojeluksessa. Hän on innokas automies-nainen itsekin ja saattaisi hyvinkin osallistua naisten ja miesten yhteiseen klubiin.

Kammarissa naisten toiveesta

Lapinjärven Automies Klubi käynnistyy Kammarissa, jossa kokoontuu viikottain naisia jakamaan kokemuksiaan. Näiden naisten toiveesta tuomme Kammariin nyt toimintaa miehille eli miesten Automies Klubin.

Lapinjärvi – Lappträsk – Ihmislähtöinen kunta tukee Suomen ensimmäisen Automies Klubin perustamista. Kunnan ja Kammarin lisäksi yhteistyökumppaneina toimivat, Perinnetalkoot – Traditionstalko ja Autosalpa.

Autosalpa ja Volvo tarjoavat kyydin

Jos olet tulossa Järvenpää – Kerava – Sipoo – Porvoo – Lapinjärvi -akselilta, niin tarjolla on paikalle kyyti uudella Volvo XC60:lla. Auton matkalla ja Klubilla tutustuttavaksi tarjoaa Autosalpa.  Jos haluat tulla Volvon kyydissä Lapinjärvelle tai sinulla on muuta kysyttävää, niin laita viestiä.

Haluatko Automies Klubin toisaalle?

Kiinnostuksen mukaan käynnistellään seuraavia Klubeja halutulla kokoonpanolla niille paikkakunnille, joilla tilausta ja tukea toiminnalle on tarjolla. www.automies.fi/klubi

Kiitokset kaikille koko tarinan lukeneille, asiasta kiinnostuneille naisille ja miehille sekä Lapinjärven Automies Klubin suojelijalle kunnanjohtaja Tiina Heikalle.

Automies

Jari Peltola

#ajaiäkkääniloksi #automies #automiesklubi #mies #lapinjärvi #ihmislähtöinenkunta #kunta #volvo #xc60 #autosalpa

Share This