Aja iäkkään iloksi – uusi alku

Hyvät Aja iäkkään iloksi -retkien ja Automies-toiminnan ystävät. Automies on ollut pitkällä tauolla Aja iäkkään iloksi -autoretkien järjestelyistä. Covid-19 johtuen laitoimme autoretkien järjestämisen tauolle kevättalvella 2020.

Koronan eri vaiheiden ja organisoinnin muutostarpeiden vuoksi tauosta on muodostunut pitkä. Aja iäkkään iloksi -toiminnan uudelleen käynnistäminen on kuitenkin lähestymässä.

Viimeistään syksyllä on tarkoitus käynnistää uudistunut Aja iäkkään iloksi -toiminta. Mukaan on tulossa myös uusia paikkakuntia.

Ilmoittaudu mukaan uuteen starttiin

Keskustelemme kesän aikana aiempien Aja iäkkään iloksi -retkien järjestäjien, vapaaehtoisten ja muiden Automies -kumppaneiden kanssa uudesta tulemisesta. Mukaan mahtuu myös uusia toimijoita.

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, mikäli olet kiinnostunut autoretkien tarjoamisesta iäkkäille tai haluat osallistua uudistuvan Aja iäkkään iloksi -toiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen.

Seuraa myös Aja iäkkään iloksi – Automies-viestintää kesän mittaan sekä täällä verkkosivuillamme että sosiaalisessa mediassa.

Kiitos jo etukäteen kaikille aiemmille ja uusille vapaaehtoisille sekä retkien järjestelyihin osallistuville yhteyshenkilöille ja muille yhteistyökumppaneille.

Jätä siis yhteystietosi ja kerro kiinnostuksestasi osallistua iäkkäiden ilahduttamiseen autoretkillä.

Terveisin,
Automies
Jari Peltola

Share This