Yhteiskuntavastuu ja sosiaalinen vastuu – Pidä huolta iäkkäistä ja osaajistasi

Kestävästi menestyvät yritykset toimivat yhteiskuntavastuullisesti. Sosiaalinen vastuu huomioi oman henkilöstön lisäksi työelämän ulkopuolella olevia. Aja iäkkään iloksi -kumppanina pidät huolta hyvinvoivan Suomen rakentaneista jo ikääntyneistä kansalaisistamme.

Autamme samalla pitämään huolta ihmistesi jaksamisesta ja luomaan työnantajatodellisuutta, joka houkuttaa yritykseesi hyviä tyyppejä.

Järjestämme tiimin ja iäkkäiden yhteisiä autoretkiä, jotka virkistävät ja ilahduttavat kaikkia. Autoretki iäkkään kanssa irroittaa kiireestä ja stressistä. Irtautuminen lisää luovuutta ja tuottavuutta.

Yhteiset huviajelut iäkkäiden kanssa virkistävät ja tuovat uutta iloa työhön ja kumppanuuksiin. Hyvän tekeminen tekee hyvää myös sinulle ja tiimillesi.

Tiimisi jäsenten ja iäkkäiden yhteisillä autoretkillä

  • pidät huolta osaajiesi viihtymisestä ja jaksamisesta tiimissäsi
  • tuet iäkkäiden pysymistä elämässä kiinni ja vähennät yksinäisyyttä
  • mahdollistat virkistävien autoretkien tarjoamisen useammille iäkkäille
  • luot tunnesiteen yrityksesi parhaisiin asiakkaisiin, osaajiin ja kumppaneihin
  • rakennat yhteiskuntavastuun kulttuuria ja parhaisiin vetoavaa työnantajakuvaa
  • saat arvokasta näkyvyyttä ja tunteikasta sisältöä viestintäkanaviin

Työnantajakuva ja yrityskulttuuri

Tuo hyvän ajamista esiin työnantajakuvaa rakentavassa viestinnässä. Luo vastuullista yrityskulttuuria ajamalla hyvää. Ota Automies mukaan ideoimaan millaisia autoretkiä voitte tarjota.

Yhteiskuntavastuu odotusten mukaan

Odotukset yritysten vastuullisuudesta kasvavat jatkuvasti. Sosiaalinen vastuu on merkittävä tekijä työantajaa, liikekumppania ja palveluntarjoajaa valittaessa. Parhaat yritykset panostavat sosiaaliseen vastuuseen ja hyvän tekemiseen. Automies-toiminnan kumppanina osoitat yrityksesi vastuullisuutta.

Aja iäkkäiden iloksi – vaikka asiakkaiden kanssa

Lähde avullamme ajamaan iäkkäiden iloksi yksin, tiiminä tai asiakkaiden ja kumppaneiden kera. DriveNow yhteiskäyttöautolla autotonkin voi olla Automies. Ajamista arastelevat voivat lähteä retkelle iäkkäiden seuraksi.

Automies-ajelu on hyvän mielen teema virkistyspäivään. Aja iäkkäiden iloksi asiakkaan tai kumppanin kanssa. Autoretki iäkkään kanssa luo kaikkia osallisia yhdistävän tunnesiteen.

Tue toimintaa kumppanuus-kampanjalla

Tilitä osa yhdessä ideoitavien kumppanuus-tuotteiden tai -palveluiden myynnistä Automies-toiminnan tueksi. Yrityksesi sosiaalinen vastuu on helppo tehdä näkyväksi iäkkäiden iloksi ajamista tukemalla. Mahdollisuuksia on monia. Esim. DriveNow ohjaa liittymismaksuja suoraan Automies-toiminnan tukemiseen.

Innostuitko? Ota heti yhteyttä!

Soita tai laita meiliä, Jari Peltola Puh. 0405 461 461, jari.peltola@mobicon.fi

Kysy lisää yrityskumppanuudesta!