Aja iäkkään iloksi -viikolla viedään iäkkäitä autoretkille

Automies ja OP viettävät 13.-19.11. Aja iäkkään iloksi -viikkoa. Ikäihmisten yksinäisyys on iso haaste satavuotiaassa Suomessa. Yhdessä voimme vaikuttaa – jo yhdellä autoajelulla on merkitystä. Muutkin yritykset voivat osallistua hyvän ajamiseen.

Automies-toiminta yhdistää autoilua ja hyvän tekemistä. Vapaaehtoiset Automies-kuljettajat vievät iäkkäitä heidän toivomilleen huviajeluille veloituksetta.

Tarjoa iäkkäälle parin tunnin autoretki!

Osallistuminen on helppoa. Ilmoittauduttuasi saat selkeät ohjeet retken toteuttamiseen. Yhdistämme sinut retkelle lähtevän iäkkään kanssa. Voitte sopia teille parhaiten sopivan ajan tai paikan, mistä ja milloin ajelulle lähdetään. Iäkkäällä voi olla valmis retkiehdotus tai voit ehdottaa sellaista hänelle. Löydä Aja iäkkään iloksi -tehtävä täältä ja ilmoittaudu.

Automies-tehtävät tunnistat hiiop100.fi sivulla alla näkyvästä kuvasta.

Aja iäkkään iloksi, Automies,

DriveNow yhteiskäyttöautolla autotonkin voi olla Automies

DriveNow-yhteiskäyttöautopalvelu lahjoittaa 60 ilmaista ajominuuttia vapaaehtoiselle, joka ajaa Aja iäkkään iloksi -viikon retken DriveNow-autolla. Tarkemmat tiedot saat ilmoittautumalla tehtävään. DriveNow-palvelu toimii pääkaupunkiseudulla.

Autoilevalle ihmiselle helppoa vapaaehtoistoimintaa

Autoretkien tarjoaminen on autoileville ihmisille luonteva ja helppo tapa edistää ikäihmisten hyvinvointia vapaaehtoisena. Autoretket tuottavat iloa iäkkäille ja vapaaehtoisille.

Ajelut tarjoavat elämyksiä, kokemuksia ja kohtaamisia. Ne innostavat jo retkeä suunnitellessa ja tuottavat iloa vielä pitkään retkien jälkeen, kaikille osapuolille. Lähde virkistymään ja virkistämään Automies-vapaaehtoisena jatkossakin!

Tutustu Automies-toimintaan ja videoihin aiemmilta retkiltämme

Autoretkiä voi tarjota yhdelle iäkkäälle kerrallaan tai ottaa mukaan vaikka pari iäkästä ja saattaja. Välillä lähdemme autoretkelle useammankin auton voimin suuremmalla ryhmällä. Palvelutalo Huilin ikämiesten kanssa olemme käyneet mm. Sotilaslääketieteen museolla.

Lisää tarinoita, kuvia ja videoita aiemmilta retkiltä pääset näkemään facebook.com/automies.fi ja automies.fi -sivulta.

Osa OPn lahjaa satavuotiaalle Suomelle

Aja iäkkään iloksi -viikko on osa OPn lahjaa satavuotiaalle Suomelle. Kaikkien suomalaisten kannustamiseksi vapaaehtoistyöhön, OP avasi uuden Hiiop100.fi vapaaehtoistyön kohtaamispaikan verkossa. Hiiop100.fi:ssä kuka tahansa voi ilmoittaa avuntarpeesta tai ilmoittautua vapaehtoiseksi.

Juhlavuoden kunniaksi jokainen OPlainen saa tehdä päivän vapaaehtoistyötä työajallaan. Aja iäkkään iloksi -viikon aikana OP kannustaa työntekijöitään ajelulle ikäihmisten iloksi.

Rekisteröidy DriveNow käyttäjäksi tästä, niin tuet Automies-toimintaa

Klikkaa DriveNow rekisteröitymiseen tästä linkistä ja liity käyttäjäksi. Näin helposti voit auttaa useampia iäkkäitä pääsemään autoretkille, vaikka et itse ehtisi ajamaan iäkkään kanssa. DriveNow ohjaa liittymismaksusi 9,99€ suoraan Automies-toiminnan tukemiseen.

BMW, AutomiesLaakkonen, MINI, Automies

Sinunkin yrityksesi ajamaan hyvää?

Tutustu mahdollisuuksiin Yritykset -sivulla ja ota yhteyttä!

Automies
Jari Peltola
P. 0405 461 461
jari.peltola@mobicon.fi
www.mobicon.fi

Share This