Teippi-Z tukee iäkkäiden iloksi ajamista monin tavoin

Yksi Automies-toimintaa sponsoroivista yrityksistä on ympäristöystävällisiä suurtulosteita, autoteippauksia ja energiaa säästäviä ikkunakalvoja tarjoava Teippi-Z Oy.

Yhteiskuntavastuunsa tunteva Teippi-Z tukee toimintaamme rahallisesti ja muilla resursseilla. He ovat suunnitelleet meille mm. yhteistyökumppanuuksiimme liittyviä teippauksia ja tarroja.

Hieno osoitus erilaisista yhteistyömahdollisuuksista ja joustavasta yhteistyöstä oli autoteippauksista tunnetun Teippi-Zn toimitusjohtajan auton lainaaminen Automies-retkellle. Mainittu kuvissa näkyvä auto on muuten yliteipattu helmiäisvalkoiseksi. Lue retken tarina alta ja Facebook-sivultamme.

Miten tarjota varttuneemmalle Volvo-fanille autoretki Volvolla ilman omaa Volvoa?

Kilauta kaverille ja kysy. Automies-toimintaa sponsoroivan Teippi-Zn Arilla on tuore Volvo. Hän lainasi minulle autoa mielellään hyvään tarkoitukseen. Niinpä ajelimme Eeron kanssa Volvolla Pakilakodilta hänen vanhoille kotikulmilleen Espooseen meren äärelle.

Auto ja maisemat ilahduttivat niin kyydissä kuin kuljettajan paikalla. Retki tehtiin hienossa pakkassäässä sopivasti pohjoisen oloihin suunnitellulla autolla.

Ari vinkkasi toiminnastamme vielä Volvon hänelle myyneelle Autosalpa Keravan Tom Falckille. Näin myös Autosalpa lähti mukaan toimintaamme. Kiitokset Ari, Teippi-Z ja Autosalpa

-Automies Jari

#automies #ajaiäkkääniloksi #hiiop

P.S. Lue lisää Teippi-Z yhteiskuntavastuusta sivulta teippi-z.fi/yhteiskuntavastuu

Yhteistyö yhdessä asiassa johtaa helposti toiseen

Hyvän tekeminen luo yhteyksiä eri yritysten kesken. Nämä ovat arvokkaita niin Automies-toiminnan laajenemisen kuin yrityskumppanin oman liiketoiminnan kannalta. Kuten edellisestä kappaleesta ilmenee yhteistyömme Teippi-Z:n kanssa on jo tuonut mukaansa uusia kumppaneita.

Yhteistyö Teippi-Zn kanssa on puolestaan alkanut jo vuosia ennen Automies-toiminnan alkua mm. 3M ikkunakalvoihin ja asiakkuuksiin liittyvän viestinnän muodossa.

Yhteistyökumppanimme tavoittavat toimintamme kautta muita samanhenkisistä, hyvää tekeviä yrityksiä ja ihmisiä.

Sinunkin yrityksesi yhteistyöhön iäkkäiden iloksi?

Tervetuloa mukaan tukemaan iäkkäiden iloksi ajamista. Voit tukea vain rahallisesti jos et ehdi panostamaan aikaasi.

Olet tervetullut myös ajamaan itse, vaikka henkilökuntasi tai asiakkaittesi kanssa. OPn kanssa veimme yli 100 iäkästä autoretkille. Järjestämme mielellämme autoretkiä pienemmällekin porukalle.

Ota yhteyttä niin keskustellaan, millä tavoin voisitte olla mukana ajamassa hyvää iäkkäiden iloksi?

Automies Jari Peltola
P. 0405 461 461
jari.peltola@mobicon.fi
www.mobicon.fi

Yrityksesi keino osoittaa yhteiskuntavastuuta?
Share This