Äänestä iäkkäiden puolesta Sitä Itää -äänestyksessä nyt

Äänestys on päättynyt. Sijoituimme äänestyksessä hienosti hopealle.

Ota yhteyttä jos yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä iäkkäiden iloksi.

Jos arvostat iäkkäiden yksinäisyyttä vähentävien autoretkien järjestämistä, niin käy äänestämässä sen puolesta Sitä Itää -äänestyksessä nyt heti.

Automies-toiminnan jatkuvuus, laajentaminen, viestintä ja organisointi vaativat aikaa ja rahaa. Äänesi avulla voimme tulla valituksi Sitä Itää -sponsoronti-kohteeksi. Toimintamme on jo selvittänyt tiensä karsinnasta kolmen äänestettävän joukkoon.  Äänesi voi mahdollistaa jopa 50 itähelsinkiläisen iäkkään pääsyn yksinäisyyttä vähentävälle autoretkelle.

Äänestysaika päättyy 7.10.2018, äänestä heti ettet myöhästy. Äänestäminen on helpoin tapa edistää iäkkäiden hyvinvointia ja vähentää yksinäisyyttä. Toki voit osallistua itsekin vapaaehtoisena tai sopia kanssamme yrityksesi omasta tavasta sponsoroida toimintaamme.

Kauppakeskus Eastonin Sitä Itää -ohjelma sponsoroi äänestyksen voittajaa

Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingissä kerryttää Sitä itää -pottia, jolla sponsoroidaan äänestyksessä valittua itähelsinkiläisille hyvää tekevää kohdetta.

Äänesi voi mahdollistaa kymmenien autoretkien organisoinnin iäkkäiden iloksi

Klikkaamalla meidät äänestyksen voittajaksi, mahdollistat autoretken tarjoamisen jopa 50 iäkkäälle itähelsinkiläiselle. Samalla edistät toiminnan jatkuvuutta ja laajenemista muille paikkakunnille. Nämä eivät ole itsestään selviä asioita ilman ääntäsi ja sponsorointia.

Klikkaa äänestämään tästä nyt heti iäkkäille tarjottavien autoretkien puolesta.

Kiitos äänestäsi jo etukäteen  ❤️

Automies
Jari Peltola

Share This