Hyvän tekeminen – sinunkin yrityksesi juttu?

Hyvän tekeminen Automies-kumppanina on helppoa. Automies innostaa ajamaan iäkkäiden iloksi. Yhteistyökumppanimme tarjoavat resurssejaan autoretkien organisointiin ja toteuttamiseen. Automies-vapaaehtoiset tarjoavat autoretkiä ikäihmisille veloituksetta. Näin yksinäiset iäkkäät pääsevät liikkeelle, kohtaamaan muita ihmisiä. Automies-toiminta on hyvän tekemistä, joka edistää iäkkäiden ja vapaaehtoisten hyvinvointia.

Mitä yrityksesi voisi tehdä iäkkäiden iloksi?

Kaikilla yrityksillä on resursseja edistää iäkkäiden hyvinvointia. Osa yhteistyökumppaneistamme tukee iäkkäiden iloksi tekemäämme työtä rahalla, osa tarjoamalla osaamistaan tai muita resursseja toiminnan tueksi ja iäkkäiden iloksi.

Mikä yhdistää yhteistyökumppaneitamme?

Meillä on yhteistyökumppaneina hyvin erityyppisiä yrityksiä. Mikä näitä yhdistää?

Kaikkia näitä yhdistää halu pitää huolta työuransa jo tehneistä kansalaisistamme, jotka ovat nykyisen hyvinvointimme perustan rakentaneet. Näillä yrityksillä on halu antaa takaisin saamastaan hyvästä.

Haluaisitko sinä auttaa meitä ajamaan alueesi iäkkäiden iloksi, ollen toiminnan laajenemisen mahdollistava yhteistyökumppani?

Voisiko yrityksesi tarjota resursseja iäkkäiden virkistämiseen?

Voisiko yrityksesi tukea iäkkäiden virkistystä kutsumalla retkeläiset vierailulle, tarjota luonanne kahvit, sisäänpääsyn tapahtumaan tai auton retken toteuttamiseen?

Näiden resurssien lisäksi tarvitaan aikaa ja rahaa autoretkien organisointiiin ja viestintään. Ilman viestintää toiminta ei laajene ja ilman laajenemista liian moni iäkäs jää yksin. Tutustu yhteistyöpaketteihin ja ota yhteyttä.

Hyvän tekeminen ei kasva siihen panostamatta

Ihmiset ja yhteiskunta odottavat yritysten tekevän yhä enemmän yhteiskunnallista hyvää. Hyvän tekeminen on palkitsevaa myös yrityksille ja niiden ihmisille. Hyvän tekeminen on investointi yhteiseen hyvään.

Vastuullinen liiketoiminta on kannattavaa

Hiljattain maailman toiseksi vastuullisimmaksi valittu Neste osoittaa menestyksellään vastuullisuuden olevan myös kannattavaa. Neste  kannustaa henkilöstöään vapaaehtoistoimintaan työajalla.

Kiinnostavimmat asiakkaat ja osaajat arvostavat hyvän tekemistä. Näin sosiaalinen vastuullisuus edistää myös taloudellista vastuullisuutta. Kun saat riveihisi huippuosaajat, teet myös huipputulosta.

Yritysvapaaehtoistoiminta – hyvinvointia myös henkilöstölle

Autoretki iäkkään kanssa tarjoaa tauon hektisestä työelämästä. Iäkkään rytmiin rauhoittuminen on melkein meditointia, sen jälkeen on virtaa ja luovuutta työhön. Yhä useampi yritys tarjoaa mahdollisuuden yritysvapaaehtoisuuteen työajalla. Työajalla tehtävä vapaaehtoistyö ei ole pois perheen kanssa vietettävästä ajasta. Autoretki iäkkään kanssa sopii myös erilaisen virkistyspäivän ohjelmaksi.

Kysy lisää yhteistyöstä – osoita yhteiskuntavastuuta.

Automies Jari Peltola
P. 0405 461 461
jari.peltola@mobicon.fi
www.mobicon.fi

Yhteistyössä iäkkäiden iloksi…

Share This